English Version

   
ПОЛІТИКА ТАЄМНОСТІ

  
Головна

Розвивання Завдання 

Спільність

Довідник

Новини  

Контакт

Членська Обслуга
(Захищений Пароль)

Зворотний Звязок


Передмова

Електронна комерція являє собою забезпечення товарів та служб де принаймні частина засобів полегшуючих праць є електронна.  Таємність, в той час, як відповідна до всіх засобів праць у котрих персональна інформація отримується або збирається та використовується, має збільшене значення у електронній комерції, з чим легше працювати у більш ніж одній юрисдикції.  www.aginukraine.com  як канадський бізнес, прибуває під правовою рамою канадським законом у Персональному Інформаційному Захисті та Електронному Акті Документів (PIPEDA).

Збирання

Aginukraine.com отримує або збирає інформацію з джерел наприклад візитні картки, брошури компанії, реклами, оголошення, виставки, веб-сторінки, контакт форми відповіді, відповідність включаючи електронну пошту, журнали, новини та генеральні запити.  Більшість цієї інформації ділова інформація.  Але, деяке з цієї інформації може бути персональна інформація такі, як домашні телефонні номери у візитних картках, інформація отримана на протязі запиту, або ведення в чім справи мають особи.

Чому

Чому інформацю збирається:   щоб забезпечити інформацію включаючи звязки до не-з'єднані інші веб-сорінки, щоб полегшити ведення, відповідати до запиту, забезпечувати інформацію про товари та служби , включаючи поширення рекламну інформацію, від імені www.aginukraine.com  або клієнтів, розповсюдження електронного журналу Сільське господарство та сільськогосподарська промисловість в Україні, розвиток банкдати фермерів, агробізнес, установ, сіл та міст в Україні, сприяти зусилля економічного розвитку сіл та міст в Україні та дослідження ринку. Користування персональною інформацією отриманою або зібраною є для визначенні причини та буде тільки поділене з третіми сторонами де треба в обсязі щоб завершити ведення або прохання.  Персональна інформація не буде продана іншим особам.

Звязки

Звязки до третьих партійних веб-сторінків, забезпечуються для інформаційних призначення тільки та є не підтвердження таких веб-сторінків.  Це - ваша відповідальність використати такі процедури та перевірки як треба для вашого захисту, щоб перевірити точність інформації ви доступили та щоб перевірити політики таких сторінків на таємності та збирання інформаційнії.

Ваше користування статтями новини, інформацію та звязків є при ваш власний розсуд та ризик. Aginukraine.com не повинен бути влаштований відповідальнісьтю для будь-якої втрати або шкоди чи безпосередне або випливаюче.

Означення розуміння та дозвіл

Ви визнаєте коли доступаєти або використовуюче цю веб-сторінку ваше означення розуміння та прийняття цієї Політики Таємності (так же, як і будь-яке інше Правове твердження, Терміни Використання, та Терміни та Умови Продажу) як може бути відправлене час від часу на www.aginukraine.com . Ваша згода щодо колекції персональної інформації буде також означення як може бути дозволена законом.

Мова

Aginukraine.com має намір представити цю веб-сторінку двома мовами, англійською та українською, англійська буде первинну мову. Англійська інтерпретація буде віддана перевагу в разі різниці у інтерпретації.

Контакт та усунення з списку розповсюдження

Будь ласка давайте нам знати якби ви бажали бути усунені з нашого списку розповсюдження, або якби ви маєте будь-які питання або занепокоєння.  Дякую за ваш час та увага.

privacy@aginukraine.com


Юридичне - Політики Таємності - Остання зміна June 05, 2016 by Becquet Enterprises